Opencoffee.nl & MoneyMonk sluiten partnership!


Netwerkversterker Buddle van ‘Opencoffee.nl’ en MoneyMonk hebben hun handen inéén geslagen. Met ingang van 1 februari jl. is MoneyMonk online boekhouden officieel en exclusief boekhoudpartner van Opencoffee.nl

Opencoffee.nl
Opencoffee.nl is hét landelijke platform voor regionale Opencoffee’s. Het platform biedt de 191 regionale Open Coffee’s de mogelijkheid om kennis te delen en te netwerken via haar online portal. Opencoffee.nl biedt daarmee voor zzp’ers en kleine (MKB) ondernemers een fantastische oplossing.
Meer informatie

MoneyMonk - online boekhouden
MoneyMonk is de totaaloplossing voor dienstverlenende ZZP’ers die een makkelijke oplossing willen voor hun volledige administratie. MoneyMonk is online boekhouden voor ZZP’ers in het proces van uur naar factuur…
Meer informatie

 

Voordeel voor members van Opencoffee.nl
Opencoffee.nl heeft voor al haar members een fantastische korting weten af te spreken met MoneyMonk, daarover vertellen we je later graag meer.

Daarnaast zal boekhoudpartner MoneyMonk Opencoffee.nl regelmatig voorzien van relevantie nieuws- en blogartikelen alsmede e-books die jou als ondernemer verder helpen. Bijvoorbeeld het gratis e-book: btw-aangifte. 

April is btw-maand, gratis e-book: btw-aangifte!
Profiteer direct van het eerste voordeel van onze samenwerking met MoneyMonk. Wat leer je in het gratis e-book?

- Wat btw is en welke aandachtsgebieden er zijn
- Hoe de btw-aangifte in elkaar zit
- 5 stappenplan voor het doen van de btw-aangifte

Leestijd: 20 minuten

Download het gratis E-book btw aangifte