Open Coffee Vught en Cromvoirt

Elke 3e woensdagochtend van de maand

Wat is Open Coffee Vught en Cromvoirt?
Open Coffee Vught en Cromvoirt is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst voor ondernemers waar eenieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

Laagdrempelige netwerkbijeenkomsten, waarbij de enige kosten je kopje(s) koffie zijn.

Voor wie is Open Coffee Vught en Cromvoirt?
Open Coffee Vught en Cromvoirt is eigenlijk voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Daarom zie je vaak jong- en gevestigde ondernemers, directieleden maar ook startende ondernemers op de bijeenkomsten. Het vooropgezette doel is je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis.

Wanneer is Open Coffee Vught en Cromvoirt?
Open Coffee Vught en Cromvoirt is in principe elke maand, op de derde woensdag, van 9:00 tot 11:00. Via deze website, via Facebook en via LinkedIn brengt Open Coffee Vught & Cromvoirt bijeenkomsten onder de aandacht.

Waar is Open Coffee Vught en Cromvoirt?
Het doel is om de Open Coffee in Vught en Cromvoirt op wisselende locaties in Vught en Cromvoirt plaats te laten vinden.

Lid worden van Open Coffee Vught en Cromvoirt?
Word lid van OpenCoffee Vught en Cromvoirt door je aan te melden op de LinkedIn groep. Nodig ook bekenden en relaties uit en kom langs!


Adresgegevens

Leeuwensteinplein 5

5261 EV Vught


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina