Open Coffee Varsseveld

Elke 3e woensdagochtend van de maand

Een laagdrempelig netwerkmoment voor zelfstandig professionals, ontmoetingen zonder agenda en zonder voorzitter. Met een kop goede koffie contacten leggen in een ongedwongen sfeer. Jezelf laten zien en anderen leren kennen. Ontdekken wie en wat er allemaal in je eigen buurt werkzaam is en in welke verschillende branches. Uitwisselen van ideeen en dilemma's. Inspiratie opdoen. Anderen inspireren. Nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Je kunt er info en kennis halen en brengen. Samen weet je meer, kun je meer en kom je verder. Je hoeft niets, behalve je eigen consumpties betalen.  

Voor wie? 
Voor ZP-ers uit Varsseveld en omgeving. Zelfstandig Professionals, ondernemers met of zonder personeel, met of zonder etalage. Voor ondernemers die verder willen komen en kijken. 

Wanneer & Waar? 
Elke 3e woensdag van de maand van 9.30 - 11.00 uur. 
Locatie: Lekkerneij Dorpskantine, Spoorstraat 14b 7051 CJ Varsseveld.  

Door wie?
De initiatiefnemers en gastvrouwen van deze Open Coffees Varsseveld: 
  -Saskia Neijland is eigenaar van Lekkerneij Dorpskantine en heeft naast een passie voor lekkers en mooie smaken de ambitie om Varsseveldse ondernemers te verbinden en versterken. 
Anita Seinhorst, geen ondernemer, wel ondernemend werkzoekende, ondersteunt het OCV met een aantal PR taken. Hierdoor doet zij zelf ook inspiratie op.

EXTRA: elke maand zal 1 ondernemer de kans krijgen om zichzelf te presenteren aan de andere aanwezigen. Deze presentatie kun je extra kracht bijzetten door materiaal bij Lekkerneij Dorpskantine op de magneetwand te hangen die  hiervoor beschikbaar wordt gesteld. Een hele maand de aandacht van alle gasten van de dorpskantine. Pak die KANS! 

Kom ook! 
Varsseveld en omgeving kent zoveel talentvolle mensen met zoveel uiteenlopende kennis, vaardigheden en dienstverlening, die willen we graag bij elkaar en onder de aandacht brengen. 
Aanmelden is niet nodig, loop gewoon binnen.

Contact
Voor een persoonlijke toelichting of meer informatie: 
- Saskia Neijland www.lekkerneij.nl 
Of loop even binnen bij Lekkerneij aan de Spoorstraat
Bellen: 06-23379111 of 
Mailen: sneijland@gmail.com 

- Anita Seinhorst, 06-83190303

Meld je ook aan bij de Open Coffee Varsseveld LinkedIN groep  


Adresgegevens

Spoorstraat 14

7051 CJ Varsseveld


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina