Open Coffee Schiedam

Vindt 6x per jaar plaats op vrijdagochtend

Wat is een Open Coffee eigenlijk?

Open Coffee is een laagdrempelige (netwerk)bijeenkomst, voor mensen die graag:

  • nieuwe contacten opdoen in hun regio
  • hun online-relaties face-to-face willen ontmoeten
  • hun huidige netwerk willen onderhouden

In een informele sfeer, ontmoet u interessante mensen, wisselt ideeën uit, deelt kennis (en kennissen), brainstormt en dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie (of thee).

Het Open Coffee concept is ooit in Londen ontstaan naar initiatief van een van de oprichters van Skype, om internetondernemers, developers en investeerders met elkaar kennis te laten maken op informele bijeenkomsten.

Tegenwoordig worden overal ter wereld Open Coffee’s georganiseerd.

Voor wie?

Open Coffee is voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is in dit geval Schiedam (en omstreken). U ontmoet er zeer diverse mensen van net gestarte ZZP-ers tot succesvolle ondernemers en van investeerders tot politici. Het is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met mensen die u anders wellicht niet zo snel zou ontmoeten.

Lidmaatschap?

Gezien het informele karakter van de bijeenkomsten, treft u bij ons geen programma, naam-badges, elevator-pitches of lidmaatschappen aan. De toegang is gratis*, het enige dat wij van u vragen is een goed humeur, een open mind én dat u zich van te voren aanmeld (zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers).

*) in sommige gevallen zijn de consumpties en eventueel parkeren voor uw eigen rekening, dit wordt vermeld op de uitnodiging.

 

LOCATIE

Open Coffee Schiedam, wordt steeds op andere locaties georganiseerd. .
Wilt u met uw bedrijf zelf als gastlocatie optreden, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Adresgegevens

Lange Haven 72

3111 CH Schiedam


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina