Open Coffee Putten

Elke 1e donderdag-middag van de maand

Open Coffee Putten is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Door heel Nederland worden Open Coffee bijeenkomsten georganiseerd. Dit zijn veelal lokale initiatieven, maar wel onder dezelfde naam en gebruikmakend van dezelfde formule. De Open Coffee Putten wordt georganiseerd door Rolf van der Steeg en Hanneke de Swart van MTH accountants en adviseurs en Henry Hennipman van Movivo communicatie en vormgeving.

Geen lidmaatschap vereist
Één van de  kenmerken van de netwerkbijeenkomst is vrijblijvendheid. Er is geen lidmaatschap nodig. De entree is gratis en als bezoeker betaalt je alleen de genuttigde consumpties. Ons doel is dat zowel kleine als grote ondernemers interessante contacten opdoen, zich kunnen laten inspireren door collega-ondernemers en kennis en ervaringen uitwisselen tijdens een bezoek aan de netwerkborrel.

Voor en door ondernemers
In het programma van de Open Coffee is ook ruimte gemaakt voor ondernemers die zichzelf even in de spotlights willen zetten. Belangstellenden krijgen de gelegenheid om hun bedrijf of idee te presenteren tijdens de netwerkborrel.

Wilt u als ondernemer bijdragen aan het programma van de Open Coffee, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Van harte uitgenodigd!

 

 


Adresgegevens

Fontanusplein 1

3881 BZ Putten


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina