Open Coffee Moerdijk 2.0

Elke 2e vrijdag van de maand

 

Open Coffee Moerdijk is een inspirerende netwerkclub in de gemeente Moerdijk.
Wil jij kennismaken met andere ondernemers, politici of enthousiaste professionals?

Dan ben jij iedere vrijdag van harte welkom in Hotel de Borgh in Zevenbergen.
Van 08:30 tot 10:30 uur staat een heerlijk kopje koffie of thee voor jou klaar!

Samenwerken
Gastheer Jurgen Obbens: ”Het stimuleren van samenwerking tussen organisaties onderling staat bij Open Coffee Moerdijk centraal. Samenwerken met andere professionals brengt immers nieuwe inzichten en ervaringen.
En onze regio biedt nog heel veel kansen en mogelijkheden op dit gebied, want voor ondernemers is Moerdijk een ideale plek om te netwerken. Er is een grote diversiteit aan bedrijventerreinen en organisaties. Daarnaast ligt de gemeente op steenworp afstand van zowel Rotterdam als Antwerpen. Mensen die op weg zijn naar een afspraak en langs Zevenbergen komen, zijn dan ook altijd welkom om een bezoekje te brengen aan Open Coffee Moerdijk.”

Netwerkevents
Naast de Open Coffee op vrijdagochtend organiseren wij ook regelmatig aanvullende netwerkevents. Op de Open Coffee Moerdijk Eventkalender vind je een overzicht van de OCM netwerkevents.

Cappuccino of koffie zwart?
Cappuccino, caffè latte, koffie zwart of een heerlijk kopje thee? Het team van Hotel de Borgh zorgt tijdens de Open Coffee voor een smaakvolle ontvangst.
En, ook heel belangrijk, het hotel beschikt over een groot aantal (gratis) parkeerplaatsen. Wil jij jouw netwerk vergroten of een keertje sparren met andere ondernemers? Bezoek dan de Open Coffee Moerdijk. Enne…neem ook je visitekaartjes, brochures, etc. mee. Wij kijken uit naar jouw komst!

Organisatie Open Coffee Moerdijk
Jurgen Obbens: Gastheer en aanspreekpunt van Open Coffee Moerdijk. Jurgen is te bereiken via info@famshop.eu of 085-4013112.