Open Coffee Maastricht

Elke 3e vrijdagochtend van de maand

De eerste bijeenkomst van de Open Coffee in Maastricht vindt plaats in juni 2009. Al gauw groeit deze Coffee uit tot  grootste van Limburg met meer dan 1000 leden. Een ledental dat sindsdien alleen maar groeit.

WAT IS HET?
Een Open Coffee is een laagdrempelige netwerk bijeenkomst. Hier kunnen ideeën worden besproken, kennis gedeeld, gebrainstormd, meetings worden gehouden of samengewerkt. Kortom ontspannen netwerken dus, onder het genot van koffie of thee en een broodje.

VOOR WIE IS HET BESTEMD?
Op een Open Coffee is iedere ZZP’er, MKB’er, student en werkzoekende welkom die met een open vizier wil netwerken. Die interesse heeft voor de ander en bereid is te luisteren, te helpen en te delen. Die actief wil bijdragen om de Open Coffee te laten groeien en bloeien.

WAT KOST HET?
Aan een lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Ook de bijeenkomsten zijn gratis, net zoals de koffie, thee en broodjes. Parkeren is eveneens gratis.

WANNEER WORDT HET GEHOUDEN?
Elke derde vrijdag van de maand vanaf 8 uur. Periodiek gaan we ook op stap en wordt de Open Coffee op locatie gehouden bij een bedrijf of organisatie. Kijk voor de volgende OCM bijeenkomsten op onze programma pagina.


 

 

Organisator:
Math Fooij
Avytos

 

Locatie:
wisselend


Adresgegevens

Gelissendomein 8

6229 GJ Maastricht


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina