Open Coffee Enschede

Elke laatste woensdag van de maand

Open Coffee Enschede is er voor ondernemende mensen, creatieven en andere geïnteresseerden. Je krijgt de gelegenheid kennis te maken met bijzondere initiatieven en ideeën uit de regio Enschede, jezelf op de kaart te zetten en ondernemende professionals uit de regio te ontmoeten. Het is dus dé perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te verbinden. 

Iedere maand is er een netwerkbijeenkomst vóór en dóór ondernemende mensen op een vaste locatie en tijdstip. Tijdens de bijeenkomst staat er een thema en centraal. Ondernemers, creatieven en geïnteresseerden vanuit ons netwerk (of daarbuiten) delen met plezier hun kennis met jou of vertellen je wat hen inspireert Wij geloven dat verbinding, met de doelen informeel kennismaken, kennisdelen, ideeën bespreken, brainstormen en/of samenwerken, ons versterkt. 

Een actieve persoonlijke bijdrage creëert toegevoegde waarde voor het individu, het netwerk en de regio. Hierdoor vergroten we niet alleen de kwaliteit van ons netwerk. We groeien door onderlinge verbinding, ondersteuning en synergie.

Ben jij ondernemend en wil je jouw dienstverlening laten zien, andere ondernemende mensen laten ruiken aan wat je doet? Iets vertellen over een thema wat jou raakt of inspireert? 

Meld je aan als spreker voor de volgende Open Coffee Enschede! (via een pb of een reactie hieronder)

Het OCE programma:
10.00 uur inloop 
10.30 uur jouw platform 
11.00 uur netwerken met heerlijke verse koffie en een praatje.

Iedere laatste woensdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur, ben je welkom bij Museumrestaurant BijRozendaal, Rozendaal 10 te Enschede. 


Adresgegevens

Het Rozendaal 11

7523 XG Enschede


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina