Open Coffee Dronten

Elke 2e vrijdagochtend van de maand

Open Coffee Dronten: al drie jaar een begrip in de regio

Ook ondernemers uit omliggende gemeenten weten de weg naar Open Coffee Dronten te vinden

Open Coffee Dronten is een informele, geheel vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar je andere ondernemers en zelfstandige professionals ontmoet.
Zonder lidmaatschap, contributie of andere verplichtingen.
Onder het genot van een kop koffie, de lekkerste cappuccino van Dronten, thee of een ander drankje nieuwe mensen ontmoeten, ideeën opdoen en kennis delen.

Open Coffee Dronten wordt altijd georganiseerd in Grand Café Flavour in De Meerpaal, De Rede 80 in Dronten iedere tweede vrijdagochtend van 09.00 tot 10.30 uur

Na bijna zes jaar pakken wij als StudioTof een keer zelf het podium. Waarom? We willen graag met jullie iets nieuws delen, dat nog gratis is ook! Nieuwsgierig naar wat wij te vertellen hebben? Kom dan naaOpen Coffee Dronten 13 oktober!

In verband met het programma hebben wij deze keer geen pitches. 

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn? 
Wij nodigen jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Je bent welkom in Grand Café De Meerpaal (gevestigd in De Meerpaal) van 09.00 tot 10.30 uur. Aanmelden, niet verplicht, zodat er een naambadge klaar voor je ligt bij de ingang kan via http://www.opencoffeedronten.nl/aanmelden. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Ben jij er ook bij vrijdag 13 oktober?

Open Coffee Dronten is een initiatief van StudioTof! en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Flevoland en De Meerpaal Dronten *

 


Adresgegevens

De Rede 80

8251 EX Dronten


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina