Open Coffee Diemen

Elke 3e donderdag van de maand

 

Diemen telt veel ZZP-ers en andere kleinere bedrijven. Maar kennen die elkaar ook?
Vaak niet.

En dat is jammer, want je kunt elkaar inspireren, kennis delen en met elkaar samenwerken. Met Open Coffee heeft Diemen elke maand een informele bijenkomst, waar u als ondernemer andere ondernemers kunt ontmoeten.

Laagdrempelig

De Open Coffee is en landelijk initiatief en wordt in steeds meer plaatsen in Nederland georganiseerd. Initiatiefnemers van de Open Coffee in Diemen zijn Linde ten Broek (Vers idee) en Ericka Kuyters (Kuyters en partners). Open Coffee is zeer laagdrempelig, je hoeft geen lid te zijn en je komt langs als het je schikt. Er zijn geen entree- of deelnamekosten aan de verbonden: iedereen betaalt gewoon zijn eigen consumpties. Daarnaast is er een Open Coffee Diemen LinkedIn Group, zodat ook digtaal met elkaar gecommuniceerd kan worden. 
Open Coffee is een prima instrument voor ZZP-ers, maar de bijeenkomsten zijn ook bedoeld voor MKB-ers, winkeliers en grote bedrijven. Die onderlinge contacten zijn nou juist zo interessant, want grote en kleine bedrijven hebben elkaar veel te bieden.

Iedere maand

Elke derde donderdag van de maand is er een Open Coffee bijeenkomst. Van 09.00 tot 10.30 uur bent u van harte welkom in Beanthere aan de Muiderstraatweg 2 in Diemen. De data van Open Coffee vindt u ook op de pagina ‘agenda’.


Adresgegevens

Muiderstraatweg 2

1111 PS Diemen


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina