Open Coffee Culemborg

De bijeenkomsten zijn voorlopig gestopt ......

In september 2011 startte Erna Kool van Kool Debiteurenbeheer en meer.. en Rien de Kuiper de Open Coffee Culemborg. Een uniek netwerkconcept  van een maandelijks terugkerende netwerkbijeenkomst met een vast programma om ondernemers bij elkaar te brengen. Met een tweetal krachtige instrumenten, de tafelpitch en de Business Match, werd de basis gelegd voor nadere kennismakingen, samenwerkingen en natuurlijk business. Tussen september 2011 en oktober 2014 zijn er 38 bijeenkomsten geweest.

De organisatie vroeg  altijd veel aandacht en tijd. Met de positieve ontwikkelingen rond het bedrijf van Erna is de aandacht steeds verder verlegd naar de dienstverlening en bedrijfsvoering er van.

Ook is geconstateerd dat het aantal netwerkbijeenkomsten en de frequentie de afgelopen jaren enorm is toegenomen, waardoor getwijfeld werd aan de toegevoegde waarde van Open Coffee Culemborg. Genoemde redenen hebben in hoge mate de basis gevormd voor het stoppen met de organisatie van de bijeenkomsten.

De LinkedIn groep wordt voortgezet als een communicatiemedium voor en door de leden van de groep. Er zal geen moderatie meer plaats vinden.

- Erna Kool en Rien de Kuiper -


Adresgegevens

Helling 7

4101 AE Culemborg


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina