Open Coffee Club Leeuwarden

Elke 2e woensdag van de maand

De Open Coffee Leeuwarden is elke tweede woensdagochtend van de maand. Hier kan je op een vaste locatie (Bar Zero op de begane grond van het WTC Hotel, Heliconweg 52 in Leeuwarden, met betaald parkeren op B2)) je netwerk uitbreiden in een ongedwongen sfeer.

Iedereen is er welkom: ondernemers, mensen in loondienst, zzp'ers en andere geïnteresseerden. De inloop is vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur houden we altijd een korte voorstelronde, waarin bezoekers kunnen zeggen wie ze zijn, wat ze doen en wat ze zoeken.
Vervolgens kan je gericht gaan netwerken met anderen, kennis delen en contacten leggen. Of gewoon een lekker kopje koffie drinken.

Voorafgaand aan de netwerk bijeenkomst wordt er een mini-workshop gegeven van 9.00 – 9.30 uur. Deze wordt meestal verzorgd door een vaste bezoeker van de Open Coffee en gaat over haar/zijn vakgebied. De workshops zijn bijzonder inspirerend en geven bezoekers een unieke kans om hun kennis met anderen te delen. Dus ook jij kan, als vaste bezoeker van Open Coffee Leeuwarden, jouw kennis delen door een mini-workshop over jouw vakgebied te geven.

We zien je graag, bij onze Open Coffee netwerkbijeenkomst op de eerstvolgende tweede woensdagochtend van de maand.

 


Adresgegevens

Heliconweg 58

8914 AT Leeuwarden


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina