MoneyMonk

Plezier in je administratie!

 

Bij MoneyMonk geloven we dat je plezier kan hebben aan het bijhouden van je administratie. 

Boekhouden wordt moeilijk en ingewikkeld ervaren. Je bent bang om fouten te maken. Angst om gedoe met de Belastingdienst. Boekhouden is niet moeilijk, boekhouden wordt vooral moeilijk gemaakt!

De traditionele boekhoudsoftware om je administratie te doen is ouderwets en vaak niet de gewenste totaaloplossing. De software is ingewikkeld, zit vol vakjargon en is niet gericht op jou, maar op je boekhouder. Het is de (boekhoud)wereld op zijn kop.

Ieder jaar stellen duizenden ondernemers dezelfde vragen aan hun boekhouder. Waarom? Gebrek aan boekhoudkundige kennis. 

Wij geloven in een technologische (totaal)oplossing die jou plezier geeft in het bijhouden van je administratie. 

Een nieuwe en slimme manier van je administratie doen die past bij de tijd waarin we leven en werken en waarbij jij in de lead bent!

 

Hoe helpt MoneyMonk jou?

Hoe geeft MoneyMonk jou plezier in het bijhouden van je administratie? 

Met behulp van een slimme en gebruiksvriendelijke boekhoudkundige totaaloplossing die

•   jou helpt je administratie geautomatiseerd en papierloos bij te houden

•   jouw ondernemende taal spreekt

•   jou verteld wat je moet doen, wanneer en hoe

•   je reminders, tips en trucs geeft

•   je rust, overzicht en inzicht geeft

Jij zit in de hotseat en houdt zelf zicht en grip op je financiële situatie. Mét of zonder boekhouder. Dag ordners, dag schoenendozen. MoneyMonk is de totaaloplossing waarmee je plezier beleeft aan je administratie! 

 

Geschiedenis van MoneyMonk

MoneyMonk is 4 december 2012 opgericht door de broers Jasper en Jorgen Horstink. Jasper werkte ruim 10 jaar in de bankwereld, 7 jaar voor Abn Amro Bank en 3 jaar voor Deutsche Bank. Zijn broer Jorgen werkte jarenlang als freelance Software Developer in de verzekerings- en telecomwereld. De unieke combinatie van financiële en technische kennis bracht Jasper en Jorgen bij elkaar. 

1 januari 2013 was de officiele start van MoneyMonk. Het begon allemaal aan de keukentafel in Kampen met '0' klanten. Jasper zette zijn netwerk in de regio Zwolle in en wist in het eerste jaar de eerste klanten te overtuigen van MoneyMonk. Via de keukentafel en allerlei omzwervingen zoals ZZP-werkplekken als Seat2Meet, kwam MoneyMonk uiteindelijke terecht bij StartUp Incubator UtrechtInc.

MoneyMonk nam deel aan de Pressure Cooker #5 van UtrechtInc en wist zich daarbij te onderscheiden. MoneyMonk won de ThumbsUp Award als veelbelovende StartUp. De deelname aan UtrechtInc is voor MoneyMonk een waardevolle periode geweest, maar liefst 2 jaar was MoneyMonk gehuisvest op het Science Park de Uithof bij UtrechtInc. 

Het succes en de groei stelde MoneyMonk in april 2016 in staat om afscheid te nemen van UtrechtInc. 

Sindsdien staat MoneyMonk volledig op eigen benen, zijn we uitgegroeid tot een volwassen MKB-bedrijf met 15 collega's. Tegenwoordig is MoneyMonk gehuisvest in Bedrijvencentrum Vondelparc te Utrecht. 

Met ons team van 15 MoneyMonk’ers bouwen we dagelijks aan het succes van ons bedrijf en dat van onze klanten!

 

Voor wie is MoneyMonk geschikt?

Met MoneyMonk richten we ons voor de volle 100% op dienstverlenende ondernemers, ondernemers in het proces van 'uur naar factuur', de zakelijke dienstverleners.

Deze sterke focus stelt MoneyMonk in staat alle tijd en aandacht volledig in dienst te stellen van deze doelgroep. 

Constant zijn we op zoek naar innovaties, verbeteringen, feedback. We richten ons daarbij uitsluitend op het toevoegen van waarde voor deze doelgroep.

Weten waar je goed in bent en weten waar je niet goed in bent. Bij MoneyMonk maken we graag keuzes, dat is voor iedereen wel zo prettig en duidelijk.

 

De beste service!

We snappen dat boekhouden soms best monnikenwerk (monk) kan zijn! Je wil geen fouten maken of gedoe met de Belastingdienst.

•   Doe ik het allemaal wel goed?

•   Boek ik wel op de goede manier?

•   Pas ik wel de juiste regels toe?

Heel begrijpelijk dat jij je dit afvraagt. Je bent immers goed in je eigen vak en niet per definitie goed in boekhouden. Bij MoneyMonk leveren we jou Excellente Service. Okay, we zijn een tech-bedrijf met nerds. Ondanks dat zien we het als onze taak om niet alleen boekhoudleverancier te zijn maar je ook goed op weg te helpen; jou een vliegende start geven! Naast deze vliegende start staan we naast jou als ondernemer, gedurende het hele proces.Bij MoneyMonk helpen we je graag via chat, ticket, e-mail of telefoon. Persoonlijk, daar houden we van! We denken met je mee, luisteren naar jouw wensen en behoeften en passen feedback ook daadwerkelijk toe. Elke dag proberen we samen met onze klanten MoneyMonk nog beter, sneller en efficiënter te maken. Help jij mee aan ons gezamenlijke succes?

 

Achter de schermen…

Wie zit er achter MoneyMonk? We geven je een klein inkijkje in ons bedrijf.

MoneyMonk is in 2012 opgericht door Jasper en Jorgen Horstink. De twee Founders hebben de taken binnen MoneyMonk duidelijk verdeeld. Jasper is verantwoordelijk voor de commerciële en financiële kant van MoneyMonk en vervult de rol als CEO. Broer Jorgen is (eind)verantwoordelijke voor de gehele technische kant van MoneyMonk en vervult de rol van CTO.

In de afgelopen vijf jaren heeft MoneyMonk fantastische groei mogen doormaken.

MoneyMonk groeide...

•   van nul naar duizenden betalende klanten

•   van 2 naar 15 MoneyMonk-collega's

•   verhuisde van 20m2 kantoorruimte naar bijna 200m2 kantoorruimte

•   van zzp-product naar zzp- en mkb-product

•   van 1 onderscheiding naar maar liefst 4 onderscheidingen als beste boekhoudprogramma voor zzp'ers

 

Binnen MoneyMonk hebben we twee afdelingen

•   onze IT-afdeling (development) waar onze nerds werken aan de web- en

mobile versie van MoneyMonk

•   onze Commerciële afdeling (customer care) waar we klaar staan om jou als

klant te helpen

We houden het graag simpel. Geen dure managers en afdelingen. Alles gericht op value voor de klant. We werken in een klein team van 15 MoneyMonk'ers. De sfeer is relaxed, open en casual. De gemiddelde leeftijd binnen MoneyMonk is +/- 26 jaar. Met ons jonge enthousiaste team MoneyMonk'ers proberen jou plezier te laten beleven aan je administratie!

 


Merken - Moneymonk - Knab - Bunq - Rabobank - Abn-amro - Ing - Triodos bank
Adresgegevens

Vondellaan 12

3521 GD Utrecht


Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina