Actiever aan de slag gaan met LinkedIn? Effectiever gebruikmaken van de mogelijkheden die LinkedIn biedt? Tijdens de workshop “de kracht van LinkedIn” gaat Harrie Lamers concreet en praktisch aan de slag. Jullie zullen ervaren dat jullie gevonden gaan worden door nieuwe klanten en op efficiënte wijze in staat bent zelf nieuwe klanten te vinden.

De spreker

Harrie LamersHarrie Lamers geeft jullie, met zijn jarenlange netwerkervaring, een kijkje in deze wereld. Als ‘verbinder’ pur sang laat hij zien wat er allemaal mogelijk is.  

Hij geeft met zijn onderneming trainingen aan bedrijven en/of personen op het gebied van netwerken online en/of offline, marketingstrategieën en verkoopstrategieën. Verder is hij regelmatig spreker bij events en beurzen, is hij business consultant voor een aantal organisaties en kan hij uren praten over LinkedIn en Horeca.

Na de workshop vol inspiratie en praktische tips is er nog voldoende tijd om te netwerken met andere ondernemers uit Lansingerland en omstreken. Onze Open Coffee is bij uitstek de netwerkbijeenkomst om je locale netwerk uit te breiden. Zien we je binnenkort?

 

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier: https://opencoffeelansingerland.nl/bijeenkomsten/kansen-benutten-met-linkedin/

Wanneer? 09-04-2018 van 09:00 t/m 11:00
Waar? Kerksingel 9, 2651 CC Berkel en Rodenrijs
Investering? € 0,00
Aantal plaatsen over 49
Aantal plaatsen vergeven 0
Contactpersoon Edwin Schneider