Om 10:30 uur beginnen we. Een ieder neemt plaats aan een tafel met 4 Open Coffee Arnhem bezoekers. Gedurende circa 20 minuten is er de gelegenheid om je aan elkaar voor te stellen. Een ieder heeft de verantwoordelijkheid dat alle tafelgenoten aan de beurt komen binnen de beschikbare tijd.

Daarna wisselen we van tafel. Zo ontmoet je in korte tijd veel ‘nieuwe’ mensen. Na drie wisselingen stoppen we en sluiten we het Zakelijk Speeddaten af. Gelukkig is er daarna nog voldoende tijd om dieper op zaken in te gaan met diegene waarmee jij nog niet uitgepraat bent. Uiteraard kan dit onder het genot van overheerlijke Coffee.

Wil jij ook deelnemen aan het Zakelijk Speeddaten bij Open Coffee Arnhem? Schrijf je dan in voor de sessie van 6 april 2018  Inschrijving is verplicht en – indien je plots niet meer kunt- afmelden ook.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je als deelnemer aan de Speeddate carrousel een lijst met aanwezigen, waardoor je nog gerichter in gesprek kunt gaan. En vergeet niet voldoende visitekaartjes mee te nemen. Altijd handig voor een goede indruk!

 

Aanmelden kan via organisatie@opencoffeearnhem.nl

Wanneer? 06-04-2018 van 10:00 t/m 12:00
Waar? Velperbuitensingel 25, 6828 CV Arnhem
Investering? € 0,00
Aantal plaatsen over 50
Aantal plaatsen vergeven 0
Contactpersoon Edwin Schneider