Workshop SEO: praktische tips om hoog te ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

Lokale vindbaarheid is belangrijker dan ooit tevoren! Richt jij je met jouw bedrijf op klanten in je eigen regio? Een goede lokale ranking in Google levert je dan gegarandeerd nieuwe klanten op. Een kans die je niet kunt laten liggen!

Isabel Lauwen van ISA online geeft je in deze mini workshop praktisch toepasbare tips om de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. Wil je ook je lokale concurrenten achter je te laten en op nummer 1 staan in de lokale zoekresultaten? Kom dan zeker naar deze Open Coffee!

Isabel Lauwen is een SEO specialist met meer dan 15 jaar online marketing ervaring. Het team van ISA online helpt MKB bedrijven in het hele land met het verbeteren van hun online vindbaarheid & zichtbaarheid.

Naast de workshop is er uiteraard weer voldoende tijd om te netwerken met andere ondernemers uit Lansingerland en omstreken. Onze Open Coffee is bij uitstek de netwerkbijeenkomst om je locale netwerk uit te breiden. Zien we je binnenkort?

 

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier: https://opencoffeelansingerland.nl/bijeenkomsten/open-coffee-lansingerland-201802/

Wanneer? 05-02-2018 van 09:00 t/m 11:00
Waar? Kerksingel 9, 2651 CC Berkel en Rodenrijs
Investering? € 0,00
Aantal plaatsen over 50
Aantal plaatsen vergeven 0
Contactpersoon Edwin Schneider